Skip to main content

Facebook, Instagram, Messenger ve WhatsApp'ta reklam yapma konusunda sizi ve ekibinizi bilgilendirecek özel Meta Blueprint Eğitimine hoş geldiniz. Meta'nın reklam araçlarını en iyi şekilde nasıl kullanacağınızı öğrendiğinizde, hem zaman hem de para tasarrufu yapabilir ve işletmeniz için daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.

En etkili kampanyalarınızı oluşturmanız ve uygulamanız için canlı, sanal ve etkileşimli eğitimler düzenliyoruz. Araştırmalarımız, önerdiğimiz taktikleri kullanmanın maliyetlerinizi düşürebileceğini, tıklama oranlarınızı artırabileceğini ve daha fazla dönüşüm elde edebileceğinizi gösteriyor. Yerinizi ayırtmak için hemen kaydolun.

Reklam Teslim Optimizasyonu

May 17 | EMEA | Turkish | 12 PM BST

Enroll Now

Bu oturum yaklaşık 75 dakika sürecek ve İngilizce, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Türkçe ve Almanca dillerinde olacak. Sonunda, Meta temsilcinizle nasıl daha iyi çalışabileceğinize, Yardım Merkezimizden nasıl yararlanabileceğinize dair ipuçları vereceğiz ve sorularınızı yanıtlayacağız.

Sizi orada görmek için sabırsızlanıyoruz!

Avantaj+ Alışveriş Kampanyaları ile Daha Yüksek Performans

June 6 | EMEA | Turkish | 9 AM BST

Enroll Now

Bu oturum yaklaşık 90 dakika sürecek ve İngilizce, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Türkçe ve Almanca dillerinde olacak. Sonunda, Meta temsilcinizle nasıl daha iyi çalışabileceğinize, Yardım Merkezimizden nasıl yararlanabileceğinize dair ipuçları vereceğiz ve sorularınızı yanıtlayacağız.

Sizi orada görmek için sabırsızlanıyoruz!